sada placem Boga molim da mi je vrati jer je volim …. :) ~ naslov i post nidje veze ~

27. decembar 2012 godine cetvratak je. Nista novo zar ne? Za 4 dana Nova Godina, i to ste znali, pa sta? Zna svako 🙂  Kazu odvratna sam :O zar stvarno people :() a da vam doticni posudim svoju sudbinu pa da vidim kako bi odigrali u njoj nekad glavnog a ponekad i sporednog glumca, aa nece niko vjerovatno,pa to sam i sama znala, zato molim vas ako nemate svojih problema (a cisto sumnjam da je tako) ne diraj te ni moj zivite opusteno, ma samo opusteno.

~ Nekad su njihovi kalendari bili slicni, cak koji dan i isti. Al ne i kaledar od 2013. Izmijenila ona, izmjenio on, izmjena gore – dolje i na kraju ni "s" od slicnog. Pricaju joj njegovi  mili jarani da je sretan, ma zna to ona kako da ne, pa se zato pita koji se qrac svako put za njom okrenes :/ Kad ti je mala govorila da ce se jednom okretat za njom i shvatat gresku svoje nagle odluke u svom i njenom zivotu nije vjerovao? Znala je to mala, a sad on i zna i osjeca 😉 neka vrijeme je bilo. Kasno mili, promjenila je ona cak i broj. Zna ona da to i on zna jer nije jednu poruku poslao ima njih mali milion, na koje se ona samo osmjehne kad procita. 😀
~ I mala je sretna, sa slomljenim srcem. Ali neka zadovoljna je ona i sa tim. 🙂

Vidi mili ; IMAM SVE STO POZELIM SAMO JEDNO NE! (ali tebe ne zelim, mogu te imat kad god, ali pazi ne zelim te, a volim te, a sretna sam s njim,a ne volim ga, a, a, a, milion puta a,a,a,a,a …)

ikamdo
Jednom rukom mogu da uhavtim čitav svijet ako me za drugu drži on. ♥ :)

Komentariši